.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Viimestä viikkoa kohti

Aika täällä on kulunu ihan järkyttävän nopeesti! Nyt on kulunu jo kaks viikkoo kolmesta, ja must tuntuu et voisin jäädä tänne vielä pitemmäkski aikaa. Oon siis samassa perheessä kolmen aivan mahtavien suomalaisten kanssa. Meil on tosi kivaa yhdessä, ja meijän perhe on aivan ihana! Host-äiti tulee herättämään meijät joka aamu ajoissa, ja sen jälkeen se laittaa meille aamiaista ja eväät. Seuraavan kerran näämme hänet iltapäivällä kun me tullaan kotiin ja syödään. Perhe ei ite syö meijän kans samaan aikaan mutta host-äiti aina istuu ja juttelee meijän kanssa. Meil on ollu joka päivä tosi hyvät ruuat, ja aina päivällisen jälkeen on ollu jotain jälkkäriä.



Eilen me oltiin päivällä rannalla. Me ollaan nähty jo monii rantoja, kun ei olla aina samalla. Illalla meillä oli Numero Uno, joissa oli monien eri järjestöjen nuoria.





Tänään me oltiin päivällä taas rannalla. Ei ollu ihan yhtä kuuma kuin edellisinä päivinä, mutta lämpötila oli silti yli 30. Illalla meillä oli taas kaupunki vierailu, jossa saimme kävellä ympäriinsä.







Huomenna mellä on luvassa koulua, rantaa ja farewell partyt. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti