.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vielä 4 päivää jäljellä

Vielä 4 päivää aikaa olla ihanalla Maltalla mahtavien uusien kavereiden kanssa! Aika on kulunu ihan super nopeesti, mut onneks on vielä muutama päivä jäljellä.

Maanantaina meil oli aamulla koulua, ja me alettiin harjotteleen siihen loppukokeeseen. sitten koulun jälkeen oltiin taas se muutama tunti rannalla. Illalla meil oli Farewell partyt, jotka siis oli melkeinpä samanlaiset bileet ku numero uno mut vaan eri paikassa.

Tiistaina meil oli koulua ja rantaa. Illalla meil oli aktiviteetteja, ja me oltiin valittu Spirit of Malta. Se on laivamatka, johon sisältyy bileet ja ruokaa. Laivalla soi musiikki kovalla, ja se löi aaltoihin niin että kaikki laivan etuosasss kastuivat. Se oli ihan super hauskaa, vaikka mulla tuliki huono-olo ja istuin sitte vähä kauempana. Noin puolessa välissä matkaa laiva pysähty, ja sai mennä uimaan. Loppumatka meniki nopeemmin ku ajettiin aika läheltä rantaa koko ajan. Me oltiin perillä aikasemmin ku bussit tuli, joten me mentiin sit koko porukka mäkkäriin.


Keskiviikkona meil oli aamulla koulua, ja sitte me mentiin vielä viimesen kerran shoppailemaan Sliemaan. Tällä kertaa löydettiin kauppakeskus The Point, jossa oli tosi paljon kaikkia hyviä kauppoja. Kun oltiin shoppailtu, me mentiin kotiin syömään ja sitte lähettiin ilta-aktiviteettiin, joka oli tänään numero uno. Teemana meil oli inside out, ja me puettiin kaikki vaatteet väärinpäin kun me mentiin sinne.

Huomenna meil on luvassa lopputesti koulussa, rantaa ja koti-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti