.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Puolessa välissä matkaa


Siis en tajuu! Aika on kulunu tosi nopeesti,  ja nyt huomasin että me ollaan jo puolessa välissä tätä matkaa! Kesälomaakin kokonaisuudessaan vain 3 viikkoa! Aika on kulunut kuin siivillä mahtavassa seurassa ja ihanassa ympäristössä. Meillä on ollu joka päivä paljon aktiviteetteja, eikä koti-ikäväkään oo ehtiny yllättää.


Maanantaina meillä oli koulussa aiheena juhlat ja niiden järjestäminen. Me saatiin ryhmissä suunnitella juhlat ja kertoo niistä sitte luokalle. Koulun jälkeen me mentiin rannalle, ja oltiin siellä ihan koko päivä. Me ei käyty kotona syömässä, vaan meilllä oli beach partyt, joissa sitte saatiin ruokaa ja kaikkea kivaa tekemistä. Kun tultiin illalla kotiin, kävimme vielä hostsiskomme synttärijuhlissa perheemme kattoterassilla. Annoimme hänelle kortin ja söimme kakkua, mutta ei jaksettu olla kauaa koska oltiin tosi väsyneitä rantapäivän jälkeen.





Tiistaina me keskusteltiin rahasta tunnilla, ja tehtiin tehtäviä. Koulun jälkeen me mentiin laivalla Cominon saarelle Blue Laguuniin. Se oli aivan uskomattoman kaunis paikka, ja vesi kirkasta. Illalla me mentiin käymään kaupungissa joka sijaitsee aika keskellä Maltaa. Siellä me käytiin jätskillä ja vietettiin aikaa yhdessä.








Tänään me juteltiin koulussa kuuluisista henkilöistä, ja tehtiin paljon ryhmä/pari tehtäviä ja katsottiin videoita. Koulun jälkeen me lähettiin Sliemaan shoppailemaan ja käytiin risteilyllä. Illalla meillä oli vielä Numero Uno, jossa oli tänäänkin teemana vaahto. Huomenna koulun jälkeen me mennään rannalle ja illalla pelaamaan lenttistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti