.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

torstai 16. heinäkuuta 2015

Ekat koulupäivät

Tiistaina meillä oli eka koulupäivä. Emme tehneet vielä tasotestiä, koska keskiviikkona tulisi lisää opiskelijoita ja tekisimme sen samalla heidän kanssaan.  Keskustelimme tunneilla sodasta ja katsoimme videota. Ostimme koululta vihon, kynän ja kansion viidellä eurolla. Koulun jälkeen lähdimme rannalle, jossa olimme neljään asti. Sitten menimme perheisiin syömään ja valmistautumaan ilta-aktiviteettiin. Menimme ajamaan kartingia, joka oli vapaaehtoista. Olimme siellä koko illan tutustuen toisiimme.





Keskiviikkona menimme taas aamulla kouluun. Meillä oli vuorossa tasotesti, sen tarkistaminen ja uuteen luokkaan tutustuminen. Luokallani on oppilaita suomesta, saksasta, italiasta, puolasta, tanskasta ja ruotsista. Koulun jälkeen lähdimme rannalle. Illalla meillä oli vaahtobileet, joihin tuli kaikki sts:n opiskelijat Maltalta.




Torstaina meillä oli taas aamulla koulua. Tälläkertaa meillä oli aiheena ystävät jateimme siihen liittyviä tehtäviä. Saimme myös kirjat, joista teimme pari tehtävää. Koulun jälkeen lähdimme Peter`s poolille. Se on kallioinen ranta, josta voi hyppiä veteen. Sen jälkeen kävimme kotona ja lähdimme leffaan, josta sai päättää itse minkä katsoo.



Huomenna me mennään uima-altaalle ja illalla on bileet. Niitä ennen meillä on koulua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti