.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

torstai 28. toukokuuta 2015

Kielimatkastani Jerseyllä; aktiviteetit, Explorer Pass & Lainelautailukurssi

Kielimatkalle voi halutessaan ostaa lisäretkipaketin tai harrastuskursseja. Ne ovat kivoja lisä-aktiviteettejä tavalliselle kielimatkalle.

Minulla oli Jerseyllä Explorer Pass ja lainelautailu kurssi. Saimme myös paikanpäällä valita lisämaksulla muutamia retkiä. Niitä oli mm. Coasteering ja elokuvissa käynti.

Lainelautailu kurssilla meillä oli yht. 10h opetusta. Harjoittelimme maalla aluksi perustaitoja, ja sitten pääsimme veteen. Pelailimme yhdessä rannalla ja teimme harjoitteita laudan kanssa jos ei ollut aaltoja. Meidän ryhmässä oli jo kauan harrastaneita, ja vasta-alkajia, mutta kaikki pääsivät hyvin mukaan, ja minäkin ensikertalaisena opin lainelautailun perusteet.

Explorer pass on valinnainen lisäretkipaketti, jolla pääsee mukaan erikoisretkille. Mieleenpainuvimmat retket minulle oli sotatunneleihin tutustuminen ja ilmaseikkailurata. Ylimääräistä aikaa ei juuri jäänyt, ja tekemistä oli paljon. Aktiviteetit saatiin sijoitettua hyvin, eikä monikaan retki mennyt muiden retkien kanssa päällekkäin.



Tottakai kielimatkaan kuuluu myös paljon tosi kivoja aktiviteettejä ilmankin explorer passia! Aika ei varmasti tule tylsäksi, ja pelkästään kielimatkaan jo kuuluvilla aktiviteeteillä näkee jo paljon. Suosittelen silti explorer passia, koska siinä on paljon kivoja retkiä, joihin voit osallistua vain explorer passilla.


Voit lukea juuri sinun kurssikohteesi harrastusmahdollisuuksista ja explorer passista STS Kielimatkojen nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti