.
.
.
..

 photo pinja_zpsputpghlh.png

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vikat päivät

Perjantaina oli viimenen koulupäivä. Tunneilla me katottiin leffaa, esiteltiin ryhmätyöt ja saatiin todistukset. Koulun jälkeen me mentiin vielä rannalle ja illalla kaupunkiin nimeltä Bugibba. Siel meil oli Treasure Hunt, jossa meijät jaettiin ryhmiin ja sitte tehtiin erilaisia tehtäviä ympäri kaupunkia. Mun ryhmässä oli 2 ruotsalaista, Italialainen ja Tanskalainen.


Lauantaina meil oli viimenen rantapäivä , ja illalla viimeinen numero uno. Numero unossa meil oli kaikilla joku teemaväri, ja meijän ryhmällä oli oranssi. Oli tosi kivaa, mut haikeeta ku piti sanoo heipat kaikille muista maista tulleille. Vaihdeltiin numeroita, snäppejä ja facebookkeja, kunnes tuli aika mennä bussiin. Kotona me vielä pakattiin suurin osa, jottei koko aamua menis siihen.



Sunnuntaina me nukuttiin pitkään, otettiin aurinkoa vielä parvekkeella ja pakattiin loput tavarat. Tuntu aika kauheelta jättää se koti ja perhe, joiden luona me oltiin oltu kolme viikkoa ja jotka oli tullu tärkeiks meille. Kahden aikaan hyvästeltiin meijän hostäiti ja lemmikit, ja lähdettiin perheen isän kanssa kohti lentokenttää. Siellä meitä oottikin jo ryhmä suomalaisia, joiden kanssa jäätiin oottamaan loppuja meijän ryhmästä. Matkalla otettiin vielä viimeset ryhmäkuvat, ja suunnattiin kohti Frankfurtia ja sieltä Helsinkiä. Kaikkein haikeinta oli Suomessa sanoo heipat kaikille niille, joiden kanssa oltiin vietetty koko kolme viikkoa. Kun oli ollu melkeimpä 24/7 jonkun kanssa, tuntu tosi oudolta että kaikki lähti ihan erisuuntiin. Onneks me asutaan kaikki aika lähekkäin, ja varmasti voidaan nähdä usein. Vielä syksyllä meillä on luvassa ReUnion juhlat suomessa, sekä ruotsissa. Toivottavasti kaikki pääsis sinne ni siellä ainaki nähään vielä toisemme, ja jos vaan mahollista niin päästäis kaikki lähtemään vielä Ruotsin reunioneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti